Valsamordnare SD Stockholms Stad | Sverigedemokraterna Stockholms stad

Valsamordnare SD Stockholms Stad

Från och med januari 2014 finns jag, Mia Danielsson, tillgänglig som resurs och valsamordnare för SD Stockholms Stad. Kanske har vi redan setts under 2013 då jag valdes in i styrelsen för staden? Om inte hoppas jag kunna hälsa på de flesta av er Stockholmare under den intensiva period som just börjat.

Det finns mycket som är på gång inom staden redan nu och vi kommer snart uppdatera er om möten som kommer, inte minst distriktsårsmötet, dit alla ni som är medlemmar i SD och bor inom länet är välkomna. Distriktsårsmötet kommer att vara i slutet av mars, som vanligt.

Det finns mycket att göra under detta valår. Vill och kan du tänka dig att hjälpa till vid evenemang och möten så får du gärna höra av dig till mig. Vi behöver hjälp med allt från att bemanna platser till att koka kaffe. Bära och sätta upp tält och så vidare under valkampanjen. Kanske är du till och med nyfiken på vår flygbladsgrupp? De delar ut SD-material på gator och torg varje vecka och det finns många tillfällen att få komma ut och pröva på att prata politik med andra. Du får vara med i gruppen och lära dig om våra hjärtefrågor. 

Förutom att hjälpa SD in i Stadshuset så är det en möjlighet att träffa nya vänner och att umgås med partikamrater. Vi brukar ha det riktigt trevligt när vi ses. Som sagt, du kan välja att verka i bakgrunden eller gå i bräschen för vår valseger 2014! 

Så vem är jag? Jag är utbildad gymnasielärare i språk. Jag har undervisat svenska, franska och engelska på gymnasiet sedan 2006. Jag har tre underbara söner och en sambo. Sverigedemokrat har jag varit alltsedan 2009 och jag blev invald i SD Stockholms Stads styrelse i mars 2013. Kanske viktigast av allt, liksom många av er därute, så brinner jag för Sveriges bästa politik. 

 

Väl mött under supervalåret och tack för ditt förtroende!

/Mia

Jag nås på: maria.danielsson@sverigedemokraterna.se och på 073-725 46 18

mia